субота, 21 листопада 2015 р.

Меммінген, Німеччина

Одного разу в мене була пересадка довжиною в півдня в Меммінгенському аеропорту. Не дивлячись на те, що на сайтах деяких авіакомпаній він називається, як "Мюнхен Меммінген", до другого міста відстань значно меншв (хоча автобуси ходять в обох напрямках).
Центр міста доволі уютний та гарний: ратуша, декілька чи то церков, чи то соборів, пішохідна вулиця, бруківка, невелички будинки. Все це розміщено доволі компактно, зовсім поряд із залізничним вокзалом, куди та звідки курсують автобуси в аеропорт. На головній (мабуть) площі вже починали встановлювати новорічну ялинку, та були різні торговці. Тож, якщо є вільні 4-5 годин між пересадками, то туди заїхати, щоб прогулятись.

Ще, перший раз за багато подорожей, трапилась цікава ситуація з валютою. На касі магазину мені намагались довести, що в мене фальшиві євро-купюри. "Фальшивими" вони були тому, що рік випуску був чи то 2002, чи то 2003, а на той момент їх дизайн відрізнявся від теперешніх (на них підпис іншої людини, та є деякі інші невеликі відмінності). Все закінчилось тим, що я так і не змогла довести продавцям, що гроші нормальні, та пішла з того магазину. А вже потім, десь в іншому місці, нормально ними розплатилась)


























































Немає коментарів:

Дописати коментар